Gündemde Bugün-7 Mayıs 2018 Pazartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda  Uluslararası Zeytindağı Barış Ödülleri Töreni ve “Kudüs’ün Son Yüzyılı” Belgeseli Galasına katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç’i Resmi Törenle karşılayacak, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile Baş Başa Görüşecek, Yüksek Düzeyli İş Birliği Konseyi Oturumu, Anlaşmaların İmza Töreni ve Ortak Basın Toplantısı düzenleyecek ve  Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç onuruna Resmi akşam yemeği verecek. (Saat:12.00-16.00-16.15-17.00-18.00-19.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Sabancı Center'de Türkiye Bankalar Birliği 61. Olağan Genel Kurulu'na katılacak. (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN YILMAZ ŞIRNAK'TA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Cizre Okullar Bölgesinde Yedi liseden oluşan Cizre Okullar Bölgesinde incelemede bulunacak, Cizre Divan Otel'de Okul idarecileri ve öğretmenlerine hitap edecek, Şırnak Valiliği’ni ziyaret edecek ve İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-11.00-13.30-14.00)

BAKAN EROĞLU İSTANBUL'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nde orman yangınları ile alakalı basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:09.30)

TBMM GÜNDEMİ

-TBMM'de CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 lV. Çeyrek Hanehalkı Yurt İçi Turizm İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik düzenlediği operasyonun ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'de 32. haftası Beşiktaş-Kayserispor ve Göztepe-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:20.00-20.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.