Gündemde Bugün-8 Mart 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ENDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Konuk Evinde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Dünya Kadınlar Günü programına katılacak, TÜRK-İŞ'i ziyaret edecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Brunei Darüselam Büyükelçisi Mohammad Shafiee Bin Haji Kassım'ın, Laos Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçisi Kham-Inh Khıtchadeth'in ayrı ayrı güven mektubunu kabul edecek ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı kabul edecek. (Saat:13.00-14.00-16.00-17.00-17.45-18.30)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın milletvekilleriyle bir araya gelecek.(Saat:12.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Dünya Kadınlar Günü programına katılacak. (Saat:14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuşadası-Efes Kongre ve Sanat Merkezi'nde Dünya Emekci Kadınlar Günü Kadın muhtarlar Buluşmasına katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN ZEYBEKCİ LİZBON'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Intercontinental Hotel'de Türkiye-Portekiz İş Forumu'na katılacak ve Portekiz Dışişleri Bakanlığı'nda Basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:12.00-17.30)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonu’nda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü sunumu, Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü sunumu yer alıyor. (11.00)

-KİT Alt Komisyonu’nda, Türkiye İhracat Kredi Bankası AŞ.  görüşülecek. (11.00)

-KİT Alt Komisyonu’nda, Tasfiye Halinde Türkiye Emlak Bankası AŞ., Marmara Teknokent AŞ. görüşülecek. (12.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, İYİ Parti Isparta Milletvekili Nuri Okutan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol Basın Toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-15.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Bitkisel Ürün Fiyatları ve Üretim Değeri İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Merkezinde Kadınlar Günü Dolayısıyla sadece Kadın Gazetecilerin Katılacağı bir basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:13.00)

SPOR

-Spor Toto 1. Lig'in 26. haftası, Altınordu-İstanbulspor ve MKE Ankaragücü-Adanaspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:16.00-19.00)

-Efeler Ligi Play Off Çeyrek Final 2. karşılaşmasında Fenerbahçe, Galatasaray HDI Sigorta’yı konuk edecek. (Saat:19.00)

-Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off turu çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe ile Bursa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. (Saat:16.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.