Öne Çıkanlar Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Nevruz Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan kati piri varto alman dışişleri cumhuriyet isteyen suriyeli koruma alabilecek Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi kayserideki tecavüz davası

Gündemde Bugün-9 Kasım 2017 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleri ile bir araya gelecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 41. Muhtarlar Toplantısına katılacak, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:11.00-14.00-17.00-18.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, ABD’ye yaptığı resmi ziyaret çeçevesinde görüşmelerine devam edecek. Yıldırım, Washington'da Başkan Yardımcısı Mike Pence ile bir araya gelecek,

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ankara Sheraton Hotel'de "Şehircilik Şurası Bildirge Okunması" programına katılacak. (Saat:15.00)

BAKAN ÖZLÜ AYDIN'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Atatürk Kongre Merkezi'nde Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Yılı açılış programına katılacak, Adnan Menderes Üniversitesi'nde Teknokent açılışına katılacak, Valililği ziyaret edecek, Sanayi ve Ticaret Odası Sertifika Töreni ve İncirliova Deve Sucuğu Coğrafi işaret Başvurusunun yapılmasına katılacak, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek ve OSB Ziyareti kapsamında  Beylerbeyi Genel Güvenlik Ltd. Şti (685. AR-GE Merkezi Açılışı) na ve HAUS Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ni ziyaret edecek. (Saat:11.00-12.30-14.00-14.30-15.00-15.30)  

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Haliç Kongre Merkezi'nde 3'üncü Global Satshow programına katılacak ve Conrad İstanbul Posphorus'ta Türk Keneşi Haberleşme Bakanları Toplantısına katılacak. (Saat:09.00-11.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Vergi  Kanunu ve çeşitli kanunlarda değişiklik öngören torba tasarının görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Bütçeleri görüşülecek. (Saat:10.00) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, CHP Balıkesir milletvekili Mehmet Tüm, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, HDP Van Milletvekili Lezgin Botan, CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.00-10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00)

EKONOMİ

-Tekstil, Hazır Giyim ve Deri Ürünleri Sektörü için "Ar-Ge, Tasarım Destekleri ve Proje Tekligi Verme Semineri"  İstanbul'da TOBB Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. (Saat:14.00)

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2017 Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranlarını ve Eylül 2017 Motorlu Kara Taşıtları istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA - DİPLOMASİ

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

-Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile bir araya gelecek.

- Suudi Arabistan’daki görevden almalar ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Takımımız Romanya ile deplasmanda özel maçta karşı karşıya gelecek. (Saat:21.15)

-Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde Vodafone 39. İstanbul Maratonu Basın Toplantısı ve Spor Fuarı Açılışı gerçekleştirilecek. (Saat:10.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.