Öne Çıkanlar türkiye çin ihracat galatasaray ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel gündem özeti meme kanseri Metina astım burgan bank

Gündemde Bugün-9 Mayıs 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndan Kuveyt'e hareket edecek. (Saat:08.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Tuyap Fuar ve Kongre Merkezindeki 13. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nın açılışını yapacak, partisinin genel merkezinde AK Parti MYK toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00-15.30)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

- CHP,HDP ve MHP TBMM Grupları toplanacak. (Saat:13.30-12.30-10.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU KARADAĞ'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Karadağ Dışişleri Bakanı Srdjan Darmanoviç'in davetine icabetle Karadağ'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. 

BAKAN AKDAĞ VE EROĞLU KONYA'DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu  "1. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi" açılış programına katılacak. (Saat:14.00)


TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı milletvekillerinin sözlü sorularını yanıtlayacak. (15.00)


TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, HSK üyeliği seçimleri için toplanacak (Saat:15.30)
-Plan ve Bütçe Komisyonu, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifini görüşecek. (16.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu, Nisan ayına ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını ve Mart ayına ilişkin perakende satış endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

KÜLTÜR-SANAT
-
Şehir Tiyatroları tarafından düzenlenen 33. Gençlik Günleri, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde, "İçinde İstanbul Olsun" adlı oyunla başlayacak.
(Saat:20.00)


GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Tayland Şeyhülislamı Aziz Phitakkumpon ve beraberindeki heyetle biraraya gelecek,Görüşmenin ardından Diyanet İşleri Başkanı Görmez ve Şeyhülislam Phitakkumpon, Türkiye’nin değişik illerinde Uluslararası İlahiyat ve Uluslararası İmam-Hatip Liselerinde okuyan Taylandlı öğrencilerle biraraya gelecekler. (Saat:11.00)

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında İtalya'nın Juventus takımı ile Fransa'nın Monaco takımı karşı karşıya gelecek. (Saat:21.45)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.