Öne Çıkanlar ankara konya pakistan Konyada Askeri Uçak Düştü halkevleri boyun deprem enflasyonla mücadelede başarı kriterleri konya büyükşehir belediye başkanı KONYA EKONOMİ ÖDÜLLERİ TÖRENİ bala belediyesi bala belediye başkanı

Ankara’da çok sayıda insanın ölümüne yol açan terör saldırısı üzerine AB yetkililerinden mesajlar gelmeye devam ediyor. Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri, Twitter hesabınden yayınladığı mesajda saldırıyı “dehşet verici” olarak niteledi.

Hollandalı sosyalist Kati Piri, Twitter üzerinden “Ankara’da dehşet verici bir terörist saldırı daha  oldu. Düşüncelerimiz, aileler ve Türk halkı ile” ifadesini kullanırken saldırıya ilişkin bazı fotoğrafları da paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.