Öne Çıkanlar ırak pkk fetö CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi Cumhur İttifakı spk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Sosyal Medya Detoksu Indie rock Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan

Brüksel Havalimanı'nda Patlama

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Zaventem Havalimanı'nda iki ayrı patlama meydana geldi. Terör saldırısı olduğu belirtilen patlamada resmi olarak açıklanmasada 1 kişinin öldüğü onlarcada yaralı olduğu söyleniyor. Yolcular güvenlik gerekçesiyle pistlere alındı. 

Patlamanın olduğu yerden dumanlar yükselirken, ilk patlamada 1 kişinin öldüğü çok sayıda kişinin yaralandığı iddia edildi.

Patlamanın biri apronda, diğeri terminal binasında meydana geldi. Patlamalarda çok sayıda yaralı olduğu belirtildi. Binanın dış camlarının tamamen kırıldığı ifade edildi. İlk patlamada en az 1 kişinin hayatını kaybettiği iddia edildi. 

Havalimanında bulunan yolcular ise güvenlik gerekçesiyle pistlere alındı. 

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Zaventem Havalimanı'na giden tren seferleri durdurulurken, Havalimanına giden tüm yollar da kapatıldı. 

Belçika basını kaynaklı bilgilerde, Zaventem Havalimanı'nda tüm uçuşlar durdurularak, iptal edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.