Öne Çıkanlar rusya terörist abd bugünün gündem başlıkları mardin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Hizmet İthalatı ünlü Kaleseramik orman yangınları için nasıl yardımda bulundu Çocuklarda Ters Kimlik

Cidde’deki Yeni Uluslararası Havaalanı Mayıs Ayında Açılacak

Suudi Arabistan’ın Cidde kentindeki yeni uluslararası havaalanının Mayıs ayında açılacağı bildirildi.

Yeni Kral Abdülaziz Havalimanı’nın Mayıs ayında açılacağını duyuran Suudi Sivil Havacılık Kurumu Başkanı Abdülhekim El Tamimi, hava taşımacılığının hacıların en tercih ettiği sehayat yolu olduğunu anımsattı.

El Tamimi “Uçakla gelen hacıların sayısı 2017 yılında bir milyon 648 bin 906’ya ulaştı. Havayoluyla ulaşan Umre hacıları ise 5 milyon 664 bin 208’i buldu” dedi.

Arab News Gazetesine göre, Kral Abdülaziz Havalimanı’nı “mega proje” olarak niteleyen El Tamimi, projenin 810 bin metre karelik terminalleri içerdiğini anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.