Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye sıla Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Çin: Ukrayna’daki Nükleer Tesislerin Güvenliğinin İzini Yakından Sürüyoruz

Çin’in Viyana’daki BM temsilcisi Wang Qun, Ukrayna’daki nükleer tesislerin güvenliği konusunun siyasallaştırılmaması gerektiğini söyledi.

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) tarafından dün düzenlenen olağanüstü toplantıda Ukrayna’daki nükleer tesislerin güvenliği ele alındı.

Çin’in UAEA’nın nükleer güvenliğin korunması için aktif bir rol oynamasını her zaman desteklediğini ve sorumluluğunu titizlikle üstlendiğini hatırlatan büyükelçi Wang, ilgili tarafları UAEA’nin bağımsızlığı ve otoritesine saygı göstererek konuyu siyasallaştırmaktan kaçınmaya çağırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.