Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

"Çin Yabancı Yatırımcılar İçin Hâlâ Cazip Bir Hedef"

Çin Başbakanı Li Keqiang, Ülkesinin yabancı yatırımcılar için hâlâ cazip bir hedef olduğunu söyledi.

Dünyaca ünlü işletmelerin yöneticileri ile bir araya gelen Başbakan Li Keqiang, konuşmasında pek çok zorlukla karşı karşıya kalınmasına rağmen Çin'in büyük gelişme alanı ve pazar potansiyeline sahip olduğunun bir kez daha altını çizdi.

Başbakan Li Keqiang hem yerli hem de yabancı şirketler için adil ve şeffaf bir piyasa sözü vererek Çin'in dünyaya daha geniş açılım yapacağını ifade etti.
Çin'in ekonomik dönüşüm ve yükseltme sürecinde iletişim, yatırımcılar, tıbbi tedavi, spor ve diğer gelişmekte olan tüketici pazarları için yeni fırsatlar sağlayacağı vurgulanan toplantıda hükümetin girişimciliği ve yenilikçiliği teşvik ettiği belirtildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.