Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier Tarafından Askeri Törenle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier tarafından askeri törenle karşılandı. Erdoğan-Steinmeier ikilisi Bellevue Sarayı’nda görüşmelerde bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya’ya resmi ziyarette bulunuyor. İlk olarak Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelen Erdoğan, Steinmeier tarafından Bellevue Sarayı kapısında resmi tören ile karşılandı. Sarayın içine geçen Erdoğan-Steinmeier ikilisi, eşleri ile poz verdikten sonra askeri karşılama töreni için sarayın bahçesine geçti. Türkiye ve Almanya milli marşlarının okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Steinmeier tören kıtasını selamlayarak ikili görüşmelerde bulunmak üzere saraya geri döndü.

ERDOĞAN ÖĞLEDEN SONRA MERKEL İLE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Cevdet Yılmaz ve Lütfi Elvan eşlik ediyor. Erdoğan öğleden sonra Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.