Öne Çıkanlar ankara chp konya tsk deprem sgk bodrum diyarbakır Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ırak cumhurbaşkanı erdoğan pakistan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vuçiç Tarafından Onuruna Verilen Yemeğe Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç tarafından Donguarde’de onurlarına verilen devlet yemeğine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı sitesinde paylaşılan bilgiye göre, resmi ziyaret çerçevesinde Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç tarafından onurlarına verilen devlet yemeğine katıldı. Donguarde’de düzenlenen yemekte, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ı, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vuçiç ve eşi Tamara Djukanovic karşıladı. Yemekte; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve eşi Şule Akar, Sırbistan Ulusal Meclisi Başkanı Maja Gojkovic ile Sırbistan Dışişleri Bakanı Ivica Dacic de yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.