Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer suriye google akbank vodafone CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ato tim gündem başlıkları Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Işid Kaçırdığı 300 İşçiden 175'ini İnfaz Etti

IŞİD militanlarının dün  Suriye'nin başkenti  Şam'ın kuzeydoğusundaki Dumeyir bölgesinde bulunan fabrikada çalışan işçileri kaçırdığı ve bilinmeyen bir bölgeye götürüldüğü belirtilmişti.

Suriye devlet televizyonu duyurduğu haberde Sanayi Bakanlığı'ndan bir kaynağa dayandırdığı açıklamasında 300 işçinin kaçırıldığını söylemişti.

O işçilerden kötü haber geldi. Reuters'ın  Suriye ordusunu kaynak göstererek paylaştığı haberinde,  terör örgütü işçilerden 175'ini infaz etti.

IŞİD, bu hafta başında Dumeyir'deki Esad güçlerine yönelik sürpriz bir saldırı başlatmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.