Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları mardin Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Hizmet İthalatı ünlü Javier Mascherano

Netanyahu, BM İle Yapılan Mülteci Anlaşmasını İptal Etti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Birleşmiş Milletler ile yapılan mülteci anlaşmasını iptal ettiğini bildirdi.

Netanyahu, İsrail’den toplu halde sınır dışı edilmek istenen on binlerce Afrikalı mülteci ve yasa dışı göçmen konusunda  BM Mülteciler Yüksek Komiserliği ile anlaşmaya varıldığına ilişkin Başbakanlık açıklanmasının üzerinden 24 saat geçmeden iptal edildiğini duyurdu.  

Jerusalem Post’a göre, Netanyahu, 16 binden fazla Afrikalı göçmenin Batılı ülkelere gönderilmesi ve binlerce göçmenin İsrail’de oturma hakkının tanınmasını öngören söz konusu anlaşmanın iptal edildiği açıklamasını, bu yönde bir adım atılmasına karşı çıkan, Tel Aviv’in güneyindeki mahallelerden kişilerle makamında yaptığı toplantının başında yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.