Öne Çıkanlar terörist Sera çin fibabanka Beşerî Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan CHPli Çakırözer: Devlet Çiftçinin Derdine Derman Olmalı Ariana Grande Dantel Gözcüler filminin yeni posteri Avukat Sema Aksoy Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca

Primat Yetiştirme Programının İlk Üyesi Kamuoyuna Tanıtıldı

Çinli araştırmacılar, sayıları dünya çapında binin altına düşen ve nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan primatlar için bir yetiştirme programı başlatmıştı. Söz apk full konusu programın başarılı olduğu ve ilk primatın doğduğu açıklandı. Nadir yaban hayatı olan kara bacaklı Douc Langur, Uluslararası Doğayı Koruma Birliği (IUCN) Kırmızı Tehdit Altındaki Türler Listesi tarafından “tehlike altında” olarak listelenmişti. Şu anda, bu hayvanların nüfusunu artırmak nispeten etkili yöntemlerden biri olarak yürütülen yetiştirme programları olarak gösteriliyor.

Çin’in üreme programı, 9 Temmuz’da Güney Çin’in Guangdong eyaletinin başkenti Guangzhou’daki Chimelong Primat Araştırma Merkezi’nde bir bebek maymun doğduğunda meyvelerini verdi. Yeni doğan primat ilk kez dün halkla bir araya geldi. Minik primatın yaklaşık iki ay sonra kuluçka makinesinden ayrılması ve merkezin uzmanlarının eğitimi ve rehberliği ile yaklaşık 2,5 yaşında kendi tür grubuyla yaşaması için doğal hayata bırakılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.