Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer vodafone suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ato google akbank gündem başlıkları tim Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Rus Dışişleri: Türkiye İle Vize Görüşmeleri Sonbaharda

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye ile belirli kategorilerdeki pasaport sahiplerine vize uygulamasının kolaylaştırılmasına ilişkin görüşmelerin sonbaharda düzenlenmesinin planlandığını belirtti.

Moskova’da basın toplantısı düzenleyen Mariya Zaharova, Türkiye vatandaşlarına yönelik vize uygulamasının kolaylaştırılmasına ilişkin soruları yanıtlarken "Vizeler hakkındaki görüşmelerin yapılması için en uygun olanı, konsolosluk uzmanlarının bir araya gelmesi'' dedi.

Sputnik’e göre Zaharova, ''Her iki tarafın konsolosluk uzmanlarının bir araya geleceği bu tip görüşmelerin de sonbaharda yapılması planlanıyor" bilgisini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.