Öne Çıkanlar Covid19 palandöken atatürk Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Hasta Sayısı Son 24 saatte kaç kişi hayatını kaybetti Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Pandemi VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih darbe mardin

Rusya, Hazar Denizi'nde Büyük Tatbikat Hazırlığı İçinde

Rusya, zaman zaman savaş gemilerinden Suriye’deki hedefleri bombaladığı belirtilen Hazar Denizi’nde büyük bir tatbitaka hazırlanıyor. Rusya Savunma Bakanlığı, Hazar Denizi’nde yapılacak tatbikata 50’den fazla Rus savaş ve destek gemisinin katılacağını açıkladı.

Hazar Denizi’nde gerçekleşecek büyük takbikata ilişkin açıklamayı yapan, Rus Savunma Bakanlığı Güney Askeri Bölgesi basın merkezi, tatbikat için hazırlıkların sürdüğünü bildirdi. Sputniknews’e göre, açıklamada “Kışın geri kalan iki ayında (Mart ve Nisan) her gemi, deniz, sahil ve hava hedeflerine karşı füze ve topçu ateşi kullanılacağı deniz muhabere harekatı ve tatbikatları tamamlayacak” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.