Öne Çıkanlar ankara konya bodrum pakistan kastamonu Bala Konyada Askeri Uçak Düştü boyun Ankarada Silahlı Çatışma halkevleri cumhurbaşkanı erdoğan enflasyonla mücadelede başarı kriterleri

Sinopharm Aşılarının Etkinliği Yüzde 72’nin Üzerinde

Çinli Sinopharm şirketi, ürettiği inaktif Kovid-19 aşılarının Faz 3 klinik deneyleri hakkında bir rapor yayımladı. The Journal of the American Medical Association’da (JAMA) dün yayımlanan araştırma sonuçları, Sinopharm şirketinin geliştirdiği iki ayrı inaktif Kovid-19 aşısının etkili ve güvenli olduğunu gösterdi.



Sonuçlara göre, Sinopharm bünyesindeki CNBG’nin Wuhan’daki ensitüsünde geliştirilen aşının etkinliği yüzde 72,8, Beijing’deki enstitüde geliştirilen aşısının etkinliği ise yüzde 78,1 olarak açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.