Öne Çıkanlar TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk Indie rock ICBC) Asena ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer Şükrü Çin Irak Kuzeyindeki Gara Bölgesinde 8 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Instagramdan Yeni Canlı Yayın Özellikleri CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Dr. Müzeyyen Şevkin

Dünyagöz Öğretmenleri Ağırladı

Aralık ayında Keçiörenlilere hizmet vermeye başlayan Dünyagöz Keçiören, Öğretmenler Günü’nde Keçiören’deki ilk ve orta öğretim okullarından öğretmenlerin katılımıyla söyleşi düzenledi.
Dünyagöz Ankara Direktörü Hüseyin Kılavuz ‘un ev sahipliğini yaptığı hastane Başhekimi OP. Dr. Semih Aydoğan’dan göz sağlığıyla bilgi alma ve sohbet etme imkânı bulan öğretmenler, rutin muayyenlerini yaptırdı.
Öğretmenleri bu özel günde yalnız bırakmayan Dünyagöz Ankara Direktörü Hüseyin Kılavuz, öğretmelerle tek tek ilgilenerek, Dünyagöz Keçiören’in katarakt tedavisinden retina hastalıklarına, lazerden çocuk göz hastalıklarına ve kornea hasatlıklarından Oküloplastiye kadar  göz sağlığına dair tüm hizmetleri tek çatı altında Ankaralılara sunduğunun altınını çizerek bilgi verdi.
Öğretmenlere Lazerle İlgili Bilgi Verildi

Etkinlik sırasında lazer konusunda öğretmelerin sorularını cevaplayan Dünyagöz Başhekimi Op.Dr.Semih Aydoğan, kendisinin de lazer olduğunu, halk arasında çizdirme olarak bilinen işlemin çok eskide kaldığını ve artık çok yeni ve konforlu teknolojilerle lazer yaptıklarını ifade etti.

Söyleşi sonrası Dünyagöz Ankara Direktörü Hüseyin Kılavuz ile birlikte hastaneyi gezen ve medikal kadro ile sohbet eden öğretmenler, ’Öğretmenler Günü’nde dünya göz gibi sağlık alanında bir dünya markası haline gelmiş güvenilir bir sağlık kurulusunun davetlisi olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirtirdi.  Organizasyon sonrası rutin göz muayenelerini gerçekleştiren öğretmenler, dünya göz Ankara İş Geliştirme Bölge Yöneticisi Ali Olgun Boydak ve Dünyagöz Keçiören personeline teşekkür ederek ayrıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.