Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

“Öğrencilerimiz, Sınav Kitapçıklarını Sınavdan Bir Gün Sonra Sınava Girdikleri Okullardan Alabilecekler”

Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Cevap anahtarı sınavdan sonra http://meb.gov.tr adresinde yayımlanacak olup öğrencilerimiz, sınav kitapçıklarını sınavdan bir gün sonra sınava girdikleri okullardan alabilecekler." açıklamasında bulundu. 

Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hesabından sınava girecek öğrencilere başarılar dilerek "Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav, ülke genelinde bugün saat 09.30’da başladı. Öğrenciler;  ilk/sözel oturumda Türkçe, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisiyle yabancı dil derslerinden toplam 50 soruyu 75 dakikada, Saat 11.30'da başlayacak II. oturumdaki matematik ve fen bilimlerinden toplam 40 soruyu ve 80 dakikada yanıtlayacak. Cevap anahtarı sınavdan sonra http://meb.gov.tr adresinde yayımlanacak olup öğrencilerimiz, sınav kitapçıklarını sınavdan bir gün sonra sınava girdikleri okullardan alabilecekler. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz…" ifadelerine yer verildi. 

Anahtar Kelimeler:
MebLGS
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.