Öne Çıkanlar türkiye gündem özeti galatasaray Türk Ekonomi Bankası kınama ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş

Ömer Halisdemir'in İsmi Üniversiteye Verildi

Meclis Genel Kurulu’nda Torba Yasaya son anda eklenen madde ile Niğde Üniversitesi’nin adı Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak değiştirildi.

Genel Kurul’da kabul edilen madde ile "Niğde Üniversitesi"nin ismi "Ömer Halisdemir Üniversitesi", “ Celal Bayar Üniversitesi"nin adı "Manisa Celal Bayar Üniversitesi",  "Tunceli Üniversitesi"  ibaresi "Munzur Üniversitesi", "Yeni Yüzyıl Üniversitesi" ibaresi "İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi", "Yıldırım Beyazıt Üniversitesi" de  "Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi", "Gedik Üniversitesi" ise "İstanbul Gedik Üniversitesi" olarak değiştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.