Öne Çıkanlar WeWALK GEKAP Gevaş ohal Kovid19 Visca Rant ataşehir belediyesi fetö Argylle: Gizli Casus Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit

TEOG Sınav Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınav sonuçlarını açıkladı. 8. Sınıf öğrencilerine yönelik, 23 ve 24 Kasım’da birinci dönem ortak sınav sonuçları E-Okul sayfasında öğrenebilecek.

100 tam puan üzerinden değerlendirilecek ve ortak sınavlarda öğrencilerin aldığı puanlar, 8. sınıf Yerleştirmeye Esas Puan (YEP) hesaplamasında da kullanılacak. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrencilere gönderilmeyecek.

TEOG 2. Dönem Sınavları Ne Zaman?

TEOG 2. dönem sınavları 26 Nisan - 27 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. Mazeret sınavları ise 20 Mayıs 21 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.