Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA istanbul Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cumhurbaşkanı erdoğan Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

Uzaktan Eğitim 31 Mayıs'a Kadar Uzatıldı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: "Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda ve Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Kabine Toplantısı'nda ortaya çıkan görüşler çerçevesinde uzaktan eğitimin 31 Mayıs'a kadar devam etmesi kararlaştırılmıştır." dedi. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Covid-19 salgını dolayısıyla 30 Nisan'a kadar ara verilen eğitim öğretimin devam edip etmeyeceine yönelik ve içerik yönünde açıklamalarda bulundu. 

Bakan Selçuk, "Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda ve Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Kabine toplantısı'nda ortaya çıkan görüşler çerçevesinde uzaktan eğitimin 31 Mayıs'a kadar devam etmesi kararlaştırılmıştır. Şu an çocuklarımızın en güvende olacakları yer evleri. Hepimizin elden bıraklayacağı yegane şey tedbir ve birbirimize göstereceğimiz sabır anlayış ve dikkat." dedi. 

Sınıf geçmeyle ilgili birinci dönemde alınan notlar geçerli olacak. Öğrenciler not ortalamaları kaç olursa olsun üst sınıfa geçeceğini belirten Selçuk, "LGS tarihiyle ilgili hafta başında yapılacak kabine toplantısı sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız açıklama yapacak" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.