YÖK'ten Öğrencilere Anket Çağrısı

Yükseköğretim Kurulu, (YÖK) puan barajını geçen ancak tercihte bulunmayan üniversite adayı öğrenciler için hazırladığı anketle aksaklıkları masaya yatıracak. YÖK anketine öğrencilerin en geç bugün saat 18.00'e kadar cevap vermesi gerekiyor.

YÖK Başkanlığı, internet adresinde ÖSYS-2017 tercih süreciyle ilgili anket hazırladı. Puan barajını geçen ancak tercihte bulunmayan üniversite adayı öğrenciler için hazırlanan anket, ÖSYS-2017 tercih süreciyle ilgili görüş, beklenti ve eğilimlerinin belirlenmesini amaçlıyor. Tercih sürecine ilişkin araştırma yapan YÖK, anketten elde edeceği verileri değerlendirmeye alacak.
http://tercihanket.yok.gov.tr adresinden erişilebilen ankette yer alan soruların öğrenciler tarafından bugün saat 18.00’e kadar cevaplanması gerekiyor. YÖK’ün karar alma süreçlerinde yapacağı değerlendirme açısından anketin sonuçlarının önemine dikkat çekilen duyuruda, öğrencilerden sorulara içtenlikle cevaplaması istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.