YÖK’ten Öğrencileri Sevindirecek Yeni Açılım

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Saraç, ziraat, tarım, orman ve su ürünleri programlarına olan ilginin arttırılması kapsamında yapılabilecek girişimler üzerine üniversitelerin bu programları olan fakülte dekanları ve yüksekokul müdürleri ile bir araya geliyor.

Yükseköğretim Kurulu’ndan (YÖK) yapılan açıklamada, üniversitelerin ziraat, tarım, orman ve su ürünleri programlarının bulunduğu fakülte dekanları ve yüksekokul müdürleri ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında toplantı gerçekleştirileceği ifade edildi.  

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Yekta Saraç’ın başkanlığında gerçekleştirilecek olan toplantıda Tarım, Ziraat, Orman, Su Ürünleri odaklı lisans programlarına yönelik durum değerlendirmesi yapılarak, bu programlara olan ilginin arttırılması kapsamında yapılabilecek girişimler üzerinde durulacağı belirtildi.

Açıklamada, toplantıda ayrıca Başkan Saraç tarafından, Türkiye için stratejik önem arz eden Ziraat, Tarım, Orman ve Su Ürünleri alanlarındaki programlara ilişkin alınan ve bu programları tercih edecek öğrencileri yakından ilgilendiren yeni bir açılımın ilk kez kamuoyu ile paylaşılacağı vurgulandı.
 

Anahtar Kelimeler:
YökYekta Saraç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.