Öne Çıkanlar Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Nevruz Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi google kayserideki tecavüz davası Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu Sosyal Güvenlik Kurumu başbakan yardımcısı ve hükümet sözcüsü numan kurtulmuş kati piri türk öğrenciler

ATO'dan Sigorta Acentelerine Çapraz Satış Eğitimi

Ankara Ticaret Odası (ATO) Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi, sigorta acenteleri ile satış elemanlarına yönelik ‘Çapraz Satış Yaklaşımları Eğitimi’ düzenledi.

ATO’dan yapılan açıklamaya göre, sigorta acentelerine çapraz satış eğitimi düzenlendi. Eğitim programından önce, Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanlığı görevini de yürüten ATO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Gazioğlu ATO olarak bugüne kadar diksiyondan, satış eğitimine kadar pek çok alanda eğitim programları düzenlediklerini anlattı.

“Çapraz Satış Müşteriyi Çok İyi Tanımakla Başlar”

“Çapraz Satış Yaklaşımları” eğitimi Organizasyon ve Örgütsel Davranış üzerine doktora çalışması bulunan Satış Adamları Derneği Başkanı Mehmet Muratoğlu tarafından verildi. Muratoğlu, “Satış işi teknoloji ile birlikte farklı boyutlara geldi. Bu yüzden daha hızlı ve anlaşılır olmamız lazım” ifadelerini kullandı. Katılımcılara çapraz satış teknikleri hakkında tüyolar veren Muratoğlu, çapraz satışın müşteriyi çok iyi tanımakla başladığını belirtti. Sigortacılık sektöründe de teknolojiyi yakından takip etmenin önemine değinen Muratoğlu, internetten satış konusunu da ele aldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği eğitimin sonunda, katılımcılara sertifika verildi.

“Ticaret Eğitimi de ATO’da Yapılır”

ATO Başkanı Gürsel Baran da ATO’da düzenlenen eğitim faaliyetlerine sigortacılara yönelik “Çapraz Satış Yaklaşımları” eğitiminin de eklenmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Eğitim konusunun önemine değinen Baran, “Öyle bir çağda yaşıyoruz ki bilgi sürekli yenileniyor. Gelişmeleri takip etmek için eğitim artık hepimiz için olmazsa-olmaz” açıklamasında bulundu.
Yönetim olarak hayata geçirdikleri çalışmalarla üyeleri ihtiyaç duydukları tüm alanlarda desteklemeyi hedeflediklerini anlatan Baran, “’Ticaret Ankara Ticaret Odası’nda konuşulur’ diyerek, ticarete dair ne varsa hepsini ele almaktan bahsediyorduk. Bu kapsamda artık gönül rahatlığıyla ‘Ticaretin Eğitimi de ATO’da yapılır’ diyeceğiz” ifadesini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.