Öne Çıkanlar TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi Indie rock ICBC) ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer Instagramdan Yeni Canlı Yayın Özellikleri ING Bank Haberleri CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Haberleri IFC spk allianz ziraat

Bakan Tüfenkci: Türkiye Ekonomisi 2017’ye Sağlam Bir Giriş Yaptı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Türkiye ekonomisi 2017’ye sağlam bir giriş yaptı. Bu yıl da büyüme rakamlarımızla bütün derecelendirme kuruluşlarını şaşkına çevirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bakan Tüfenkci, 2017 yılı birinci çeyreğine ilişkin GSYH rakamlarını değerlendirdi. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Tüfenkci, “Türkiye ekonomisi 2017’ye sağlam bir giriş yaptı. Bu yıl da büyüme rakamlarımızla bütün derecelendirme kuruluşlarını şaşkına çevirmeye devam edeceğiz. 2017 yılı ekonomide sıçrama, şaha kalkış yılı olacak” ifadelerini paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.