Öne Çıkanlar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır çin türkiye sıla Dantel başbakan yıldırım chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu istanbul Prof. Dr. Dilek Erkan 12 Mayıs 2024 Pazar Gündemi

Hisarcıklıoğlu, “Fuarlar Kalkınmada İtici Gücümüzdür”

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 2 Haziran 2020 Dünya Fuarcılık Günü’nü kutladı. Ekonominin büyümesinde fuarcılığın hayati bir rol üstlendiğini belirten Hisarcıklıoğlu, “Fuarlar kalkınmada itici gücümüzdür” dedi.

Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Fuarlarımız yerel ve ulusal kalkınmanın itici gücüdür. Fuarcılık tanıtımdır, markalaşmadır, ticaretin ve üretimin müşteriye ulaşmasıdır. Yani emeğin değere dönüşmedir. Kalkınmanın ve ekonomik gelişmenin en büyük araçlarındandır.

COVID-19 salgınından en çok etkilenen sektörlerden biri olan, ekonominin itici gücü fuarcılık sektörümüzün kısa sürede yeniden büyük başarılara ulaşacağı muhakkaktır.

Üretimin satışa dönüşmesi ve ekonominin büyütülmesi noktasında fuarcılık sektörü hayati bir rol üstlenmektedir.

Uluslararası Fuarlar Birliği’nin 2021 yılı için yayınladığı, “Fuarların, kalkınma ve büyümenin sağlanmasında büyük bir öneme sahip olduğu” mesajına katılıyorum.

Bu düşüncelerle, Türkiye’de fuarcılık endüstrisinin gelişmesi için çalışan fuar düzenleyicilerimizin, fuar merkezi işletmecilerimizin, fuar tedarikçilerimizin ve bu ekosistemde yer alan tüm paydaşlarımızın Dünya Fuarcılık Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.