Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs abd rusya chp CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem özeti tbmm Pandemi ATO Başkanı Gürsel Baran cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Tarım- ÜFE Mayısta Yüzde 3,79 Arttı,

Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım- ÜFE) Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 3,79 arttı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 Mayıs ayına ilişkin tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıkladı. Buna göre, tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım- ÜFE) Mayıs ayında yüzde 3,79 arttş gösterdi.

Tarım-ÜFE, 2017 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 3,79, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 13,28, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 15,08 ve on iki aylık ortalamalara göre ise yüzde 7,37 artış gösterdi.
Bir önceki aya göre değişim; tarım ve avcılık ürünlerinde yüzde 3,89, ormancılık ürünlerinde yüzde 14,16 artış, balıkçılıkta ise yüzde 8,55 azalış gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.