Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Afrin Halka arz bugünün gündem özeti atama dünya sağlık örgütü

Dolar/TL Paritesi 3.61 Aştı

Dolar/TL paritesi ABD’nin merkez bankası FED'in Haziran ayı toplantı tutanaklarının açıklanmasından önce 3.61'i aştı. ABD Doları'nın TL karşısındaki haftalık kazancı ise yüzde 2.6'yı aştı.

En son Mayıs ayının son haftasında 3.61’i gören dolar bugün tekrar 3.61 seviyesinin üzerine çıktı. Dolar kurunun bu tırmanışı, ABD’nin merkez bankası FED'in Haziran ayı toplantı tutanaklarının açıklanması öncesinde gerçekleşti. Öte yandan 2016 yılını 3.52 seviyesinde bitiren doların 2017’deki en yüksek değeri 3.88 olarak kaydedilmişti.

ABD Dolarının Haftalık Kazancı 2.6

Haftaya 3.51'li seviyelerde başlayan dolar kuru, hafta içinde kademeli yükselişe geçerek bugün saat 17:47'de yüzde 1.5'in üzerinde bir artışla 3.6132'den alıcı buldu. ABD Doları'nın TL karşısındaki haftalık kazancı yüzde 2.6'yı aştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.