Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

Koza Grubuna TMSF Tarafından Yeni Yönetim Kurulu Ataması

Koza-İpek Grubu şirketleri tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devri ve yeni yönetim kurullarının oluşturulması ile ilgili bilgi verildi.
Koza-İpek Grubu Şirketleri hakkında verilen  Ankara 4.Sulh Ceza Hakimliği 'nin 06.09.2016 tarih ve 2016/4628 D.iş sayılı kararı şirketlere  tebliğ edilmiş, İlgili mahkeme kararı  doğrultusunda, 06.09.2016 tarihi itibariyle Koza-İpek Holding bünyesindeki şirketlerde görev yapan kayyımların yetkilerinin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devir edileceği, kayyımların görevlerinin devir işlemi tamamlanıncaya kadar devam edeceği, devir işlemi tamamlandığı gün kayyımların görevlerinin sona ermesine karar verildiği 19.09.2016 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda Kamuoyuna bildirilmişti. TMSF Kurulunun 22.09.2016 tarihli ve 2016/206 sayılı kararıyla şirketlerin yönetim kurullarının oluşturulması ve atanmalarına karar verilmişti.
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) yönetimi devredilen şirketimizin olağan ticari faaliyetleri ve madencilik faaliyetleri devam edeceği  ve  Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri.nin  Müminhan Bilgin (Yönetim Kurulu Başkanı ),İsmail Güler (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı),  Hamza Yanık (Yönetim Kurulu Üyesi ), Hüseyin Karaahmetoğlu (Yönetim Kurulu Üyesi ), İbrahim Usul(Yönetim Kurulu Üyesi), Nevzat Demiröz (Yönetim Kurulu Üyesi), Salih Ünal ( Yönetim Kurulu Üyesi ) olarak atandığı  bildirilmiştir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.