Öne Çıkanlar Anket çin Antalyaya ilk 8 ayda kaç kişi ziyaret etti Batuhan Sert namlu Ankara Büyükşehir Kadın Otobüs Şoförü mü alacak sol finansbankta bayram kredisi aydın Kuveyt Devleti Emiri Şeyh Nevvaf Anadolu Hayat Emeklilik 2023 üçüncü çeyrek finansal sonuçları Ata İttifakı

2016 Gelinlik Modası Fashion Day ile Belirlendi

Yıllardır başarılı organizasyonlara imza atan ve evlenecek çiftlere rehberlik eden Gelin Damat Dergisi sponsorluğunda Feriye Sarayı'nda gerçekleşen Gelin Damat Fashion Day 2016 , Türkiye'nin önde gelen 51 moda evi ve tasarımcısını bir araya getirdi. Modacılar hazırladıkları en özel tasarımlar ile 2016’nın gelinlik ve damatlık modasının son trendlerini belirledi.

 

36 bin kişi defileyi internetten canlı olarak izledi

 İşte Benim Stilim All Star Yarışmasında Kim Kardashian'a benzerliği ile dikkatleri üzerine toplayan finalist Çiğdem Çelik sunumuyla ve sadece basına açık olarak gerçekleşen "Gelin Damat Fashion Day 2016 " gelinlik defilesini 36 bin 460 kişi internetten canlı olarak izledi. Ece Gürsel, Nurcan Sabur,Fethi Demirkol gibi çok sayıda özel davetlinin ve basın mensuplarının katıldığı etkinlikte, Gelin Damat Fashion Day 2016 için özel hazırlanan gelinlikler büyük ilgi topladı.

 

Gelin Damat Fashion Day 2016 Defilesine Katılan Bazı Moda Evleri,

Hasret Moda Evi, İğne İplik Moda, Henna Gelinlik, Priamos, Paris Moda, Esin Arıcan, Seren Moda Evi, Esra Özcan, Serap Sezgin, Sibel Kuşçu, Ebruli Gelinlik, Gamze Özer, Biba Moda Evi, Elissa Moda Tasarım, Dai Wedding , Sevgi Yaman, Sisse, Uğurlu By Dilek Özdemir , J Kaftans , Gülten Moda, Beyaz Moda , Özgül Moda , Uçarı Tasarım , Şinasi Günaydın…

 

2017 Gelin Damat Fashion Day  için hazırlıklar başladı

 Gelin Damat Dergisi imtiyaz sahibi Ferat Muğurtay yaptığı açıklamada " Türkiyenin gelinlik ve damatlık modasına yön veren modacılar ile birlikte bir ilki başarıyla sonuçlandırmanın gururunu yaşıyoruz.Defilemize katılan tüm modacılara emeklerinden dolayı dergimiz adına teşekkür ederim. Evlenecek çiftlerden aldığımız olumlu tepkiler sonucunda, halka açık olacak 2017 Gelin Damat Fashion Day için hazırlıklarımıza en kısa zamanda başlayacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.