Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Kuşadası Belediyesi gündem özeti Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 pkk

30 Yıl Sonra Yeniden Söyledi...

Safiye Soyman, kariyerinde önemli bir yeri olan “Gelen Vurdu Giden Vurdu” şarkısını 30 yıl sonra yeniden seslendirdi.

30 yıl önce kariyerine “Gelen Vurdu Giden Vurdu” şarkısı ile adım atan Türk Müziği’nin güçlü sesi Safiye Soyman, yıllar sonra aynı şarkı ile hayranlarının karşısına çıktı.

Geçtiğimiz ekim ayında Azka Müzik etiketiyle yayımlanan “Nerede Kalmıştık” albümünün dördüncü şarkısı “Gelen Vurdu Giden Vurdu”nun klibi, bugün Azka Müzik Youtube kanalında yerini aldı.

Sözü Bedri Appak’a, müziği Alaaddin Şensoy’a ve düzenlemesi Emircan Korkmaz’a ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise Erkan Nas gerçekleştirdi. Bodrum Bardakçı Koyu’ndaki muhteşem plajıyla bilinen Azka Otel’de çekilen klibin çekimleri sırasında pandemi kuralları dikkate alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.