Öne Çıkanlar adana Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG KPSS Uzaktan Eğitim AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz gazi babalar günü kuveyt türk anadolu eğitim sendikası YKS

AKM’de Şarkıları Ve Yaşamıyla Hamiyet Yüceses Gecesi

Müzik yaşamı boyunca 500 kadar taş plağa, 37 adet 45'lik ve 8 long playe imza atan Türk sanat müziğinin güçlü yorumcularından Hamiyet Yüceses’in şarkıları 5 Mayıs’ta AKM Tiyatro Salonunda müzikseverlerle buluşuyor. İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu sanatçılarından Eda Karaytuğ ve tiyatro sanatçısı Tamer Levent, Hamiyet Yüceses’i şarkıları ve yaşamından anılarla sahneye taşıyor. 

Farklı dönemlerde iki kez "Ses Kraliçesi" seçilen, "Makber" şarkısıyla ününe ün katan ve plakları devrinin satış rekorlarını kıran Hamiyet Yüceses, Atatürk Kültür Merkezindeki özel bir geceyle hatırlanıyor. Müzik yaşamı boyunca 500 kadar taş plağa, 37 adet 45'lik ve 8 long playe imza atan Türk sanat müziğinin güçlü yorumcularından Hamiyet Yüceses, İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu sanatçılarından Eda Karaytuğ ve tiyatro sanatçısı Tamer Levent tarafından hem şarkıları hem hayatından kesitlerle sahneye aktarılacak. 

5 Mayıs Cuma günü AKM Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek gecede, güçlü sesiyle tanınan Eda Karaytuğ, Hamiyet Yüceses’in en beğenilen şarkılarından oluşan bir repertuvarla seyircinin karşısına çıkacak. Yönetmen, sanat yönetmeni, yazar ve oyuncu kimliğiyle öne çıkan Tamer Levent de Hamiyet Yüceses’in hayatından önemli anları kendine has üslubuyla izleyiciye aktaracak. Bu özel gecenin sanat yönetmenliğini Selçuk Murat Kızılateş üstleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.