Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer çin Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi

Arena'da Jekyll & Hyde Rüzgarı

Gösterime girdiği günden bu yana sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılanan ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, önceki akşam KerkiSolfej’in gerçekleştirdiği organizasyonla Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda sergilendi.


 
Tüm biletlerin tükendiği etkinlikte yoğun ilgi ile karşılaşan Jekyll & Hyde Müzikali kendi alanında ise bilet rekoru kırdı. Ülker Arena'da ilk defa oynanan bir Broadway oyunu olarak kayıtlara geçen Jekyll & Hyde Müzikali sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.


 
Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Broadway Müzikali ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, binlerce İstanbullu tarafından yoğun ilgiyle izlendi.  Antre Production tarafından sahnelenen, başrollerini Hayko Cepkin’in hayat verdiği Jekyll & Hyde müzikalinde kendisine Öznur Serçeler ve Nermin Koçak eşlik ediyor. Hayko Cepkin, Öznur Serçeler ve Nermin Koçak’ın yanı sıra Fatih Al, Umut Kurt ve Cenk Bıyık gibi usta isimlerin yer aldığı müzikalin yapımcılığını Melikcan Zaman üstlenirken yönetmenliğini Taner Tuncay, genel sanat yönetmenliğini Malcolm Keith Kay, yaratıcı yapımcılığını Feri Baycu Güler, müzik direktörlüğünü Sabri Tuluğ Tırpan ve koreografisini ise Seda Özgiş yapıyor.


 
Türkiye’yi gezmeye devam eden müzikal, 10 Mart’ta İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde, 15 Mart ve 22 Mart’ta İstanbul Tim Show Center'da 20 Mart’ta Ted Ankara Koleji Ata Sahnesi'nde, 21 Nisan’da ise Bursa Merinos AKKM’de sergilenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.