Öne Çıkanlar ankara konya deprem sgk chp bodrum Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pakistan veysel eroğlu tsk cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır

Brezilya Dizilerinin Tahtını Türk Dizileri Yıktı

TRT’den yapılan açıklamaya göre Türkiye’de televizyona bakış açısı, Türk dizilerinin yurtdışındaki cazibesi, belgesel yayıncılığı ve TRT belgeselleri, Türkiye’de animasyon ve örnekleri, Latin Amerika’da Türk dizilerine olan ilgi, TRT’nin yeni projelerinden biri olan televizyon filmleri gibi başlıkların yer aldığı paneller ile TRT’nin en beğenilen yapımlarının ve hem Türkiye’de hem dünya da popüler olan oyuncularının bulunduğu söyleşiler de program içerisinde yer alacak. Ayrıca katılımcılar her gün TRT’nin zengin içeriklerini keşfedecekleri özel izlemeler yapma şansı da bulabilecekler.

TRT televizyonculuk anlamında elde ettiği küresel başarısının sinerjisini bu özel organizasyonda katılımcılarına aktarmayı amaçlıyor. Dünyanın kamu yayıncı devlerinden biri olan TRT bu özel davetiyle Türkiye’nin zengin içeriklerini sergileyerek  “TRT İzleme Günleri”ni bir televizyonculuk şölenine dönüştürmeyi hedefliyor.

Bu sene ilki düzenlenecek olan “2016 TRT İzleme Günleri” sektörel anlamda da Türk piyasasını anlamak adına da bir ilke imza atacak. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun, düzenlediği bu etkinlikle, sektördeki önemli sorumluluklarından birini de gerçekleştirmiş olacağı bildirildi.

Gösterim ve panellerin yanında, katılımcıların Antalya’nın doğal ve tarihi güzelliklerini de görme şansını bulabilecekleri belirtildi.

TRT’nin, 26 Nisan -1 Mayıs 2016 tarihleri arasında Türkiye’nin güneş kenti, medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan, doğal ve tarihi güzellikleriyle ünlü Antalya’da, dünyanın farklı kıtalarından gelen konuklarına TRT İzleme Günleri’nde unutulmaz bir tecrübe yaşatmaya ve daha önce benzeri görülmemiş bu organizasyon ile projelerini takdim etmeye hazırlandığı kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.