Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları vodafone Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite

Düğün Trendlerinin Belirlendiği Festival: “Kalamış Weddıng Fest 4”

2020 yılının son düğün trendleri, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de dördüncü kez gerçekleştirilen “Kalamış Wedding Fest”te açıklandı. Yaz mevsiminin enerjisini yakalayan kış düğünü trendlerini açıklayan organizasyon firmalarından, ışıl ışıl gelinlik modellerine, son trend davetiye çeşitlerinden düğüne dair her şeyi bulunduran festival adeta bir düğün provası gibi geçti.

Evlilik hazırlığındaki çiftlere yol gösterici olan “Kalamış Wedding Fest 4”, 29 Eylül Pazar günü kapılarını ziyaretçilere açtı. Gelinlikten gelin arabasına, dekorasyondan davetiyeye, müzikten fotoğrafçıya kadar düğüne dair detayların yer aldığı festivalde bu yılın düğün trendleri belirlendi. Ayrıca modacı Serpil Bilgi’nin defilesinin damgasını vurduğu festivalde, birbirinden güzel gelinlik modelleri göz kamaştırdı.

Parti Atmosferini Yaratan Düğünler

Evlenecek çiftler artık ihtişamlı balo düğünlerinden ziyade, evliliklerini eğlence içerikli parti konseptinde daha çok misafirlerin de dahil olduğu büyük bir parti atmosferinde kutluyorlar. Festivalin ardından gerçekleştirilen After Party ile de misafirler kendilerini adeta bir evlilik provasının içinde buldular. Böylece Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de düğün yapacak çiftler, Kalamış Wedding Fest’te hayallerindeki düğünün ve ardından yaşanacak partinin tüm detaylarını bire bir görme imkanına kavuştu. 2020’nin trend düğün ve After Party müziklerinden oluşan gecede çiftler hem eğlenip hem de düğün müzik listesi hakkında bilgi sahibi oldu.

Anahtar Kelimeler:
Gelinlik ModelleriDefile
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.