Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı gündem başlıkları hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan

Eve Dönüş'te Bu Hafta

Bir anne çocuğundan vazgeçebilir mi? Ya bir adam şerefinden? Peki, bir anda canınızdan çok sevdiğiniz birini kaybederseniz ne yaparsınız? Ya her şeyinizi kaybederseniz? Yusuf ailesiyle birlikte mazbut bir hayat süren kendi halinde bir balıkçıdır. Pınar ise İstanbul cemiyetinin zengin ve saygın ailelerinden birinin kızıdır. İkisi de mutlu mesut yaşarlarken, korkunç bir olay yolları asla kesişmeyecek Pınar ve Yusuf'u bir araya getirir. İkisinin de tek bir amacı vardır. Hayatlarını altüst eden insanlardan intikam almak!

Dizide bu hafta Leyla, Aras'ın kendi kardeşi olduğunu öğrenince büyük bir bunalım yaşar. Vedat'ın aslında göründüğü gibi bir olmadığını anlar. Yusuf'a, Pınar olduğunu söyleyemediği için ne acısını, ne de öfkesini doğru düzgün yaşayamaz. Yusuf ise Leyla'nın sırlarından bıkmıştır. Leyla, Yusuf'un güvenini kazanabilmek için, sırrını yazdığı mektubu Yusuf'a tekrar verir. İsterse okuyabileceğini söyler. İntikam ateşiyle yanan Oflaz, Canan'ın peşinde gölge olup, hayatını karartmaya niyetlidir. Aras, babasının katilini bulmaya çalışırken, bir gece kendini kaybeder, İpek'le başları belaya girer ve hapse atılır.
Kürşat aldığı ilaçların etkisiyle Pınar'ın hayaletiyle konuşmaya başlar. Leyla, Pınar hayattayken Elif'in okulunda her sene düzenlediği defile için şirkette yaşanan krizden dolayı nakit para bulamaz. Bunu öğrenen Canan harekete geçer. Elif'in defileye teyzesiyle değil, kendisiyle çıkmasını sağlamak için elinden geleni yapar.

 

Eve Dönüş bu akşam 20.00' de ATV ekranlarında...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.