Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım çin gündem Kuşadası Belediyesi ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Gençlerin Sevgilisi Dünyaca Ünlü Yıldız ‘Iggy Azalea’ İstanbul'u Salladı!

Fancy” ve Ariana Grande ile düeti “Problem” singlelarını art arda Billboard Hot 100 listesine sokarak The Beatles’ın rekorunu kıran Iggy Azalea, binlerce İstanbullu hayranı ile cumartesi ilk kez KüçükÇiftlik Park’ta hayranları ile buluştu.

21 Ekim Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park’ta Iggy Azalea rüzgârı esti!

Dr. Dre’denSnoopDogg’a tüm Hip-Hop otoritelerinden geçer not alarak ümit veren MC’lerden biri statüsüne yükselen IggyAzalea, konserine en sevilen şarkılarından ‘Work’ ile başladı. Jennifer Lopez,Rita Ora veArianaGrande gibi dünyaca ünlü starlarla yaptığı düetlerini ise binlerce hayranıyla birlikte seslendiren IggyAzalea, sahne şovu ile de Türk hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Dünyaca ünlü yıldızIggyAzalea'dan önce eğlence Ozan Doğulu ve Ayşe Hatun Önal başladı

Selam Dengesiz albümü ile listelerde üst sıralara oynayan, Türkçe elektronik-pop müziğin başarılı ismi Ayşe Hatun Önal marş haline gelmiş ‘Haydi Gel’ şarkısına yaptığı yorumuyla beğeni topladı. Ayşe Hatun Önal’ınardından, müziğin dahi ismi Ozan Doğulu, bitmek bilmeyen enerjisi ve hit şarkılara yaptığı mix’leri ile sahnenin ritmini değiştirdi.

  

IggyAzalea,unutulmaz dans şovları, güzelliği ve sesi ile uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir konser verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.