Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları vodafone suriye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş akbank Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk fırat kalkanı ato

Gökhan Uğur’dan Roman Tanıtımı Ve Resim Sergisi

Bakırköy Belediyesi bünyesinde İspirtohane Kültür Merkezi’nde 9 yıldır yetişkinlere resim dersi veren Gökhan Uğur, “Son Roman” ismini verdiği romanının tanıtımını yaptı.

Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür Merkezi’nde düzenlenen roman tanıtım toplantısında Uğur “Gündelik Düşler” isimli kişisel sergisini de açtı. Uğur’un siyah beyaz 300 resimden oluşan kişisel resim sergisi 27 Kasım akşamına kadar açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.