Öne Çıkanlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hatay vakıfbank ihracat Maske filistin Kudüs vodafone binali yıldırım trump chp niğde milletvekili ömer fethi gürer merkez bankası

Hasan Ali Toptaş Kuşadası’nda Okurlarıyla Buluştu

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap ve Edebiyat Günleri’nin 6. gününde Yazar Hasan Ali Toptaş, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda okurlarıyla buluştu.

Kuşadası Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 5’inci kez düzenlenen Kitap ve Edebiyat Günleri, Türkiye’nin önemli yayınevlerinin, yerel kitapevlerinin, yerel yazarların ve yayıncılık alanında faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin stantlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kitap ve Edebiyat Günleri’nin 6. gününde Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Hasan Ali Toptaş da İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda okurlarıyla buluşarak, kitaplarını imzaladı.

Anahtar Kelimeler:
Kuşadası Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.