Öne Çıkanlar çin istanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu diyarbakır türkiye terörist cumhurbaşkanı erdoğan almanya OkanZeynep Karacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Alışveriş Merkezi Amfi Tiyatrosu Zeytin Dalı Harekatı

Hayati Aslantaş Resim Sergisi Ziraat Bankası Tünel Sanat Galerisi'nde

Hayati Aslantaş Resim Sergisi, Tünel Sanat Galerisi’nde 12 Haziran 2017 Pazartesi günü saat 18:00’de açılacaktır.

Hayati Aslantaş Kimdir?
Sanatçı, 1967 yılında Denizli’nin Bozkurt ilçesinde doğdu. İlköğretimini Denizli’de, liseyi İzmir Atatürk Lisesi’nde okudu. İstanbul Tıp Fakültesi’nden 1990 yılında mezun olduktan sonra bir süre Anadolu’da çalıştı. Meslek edinme ve yaşam mücadelesinin yanında, yazları ve okuldan arta kalan zamanlarda resme duyduğu ilgi, İzmir’deki ihtisas yıllarında farklı bir aşamaya geçmiştir. İzmir Resim Heykel Müzesi ve burada tanıştığı sanatçı dostları, baskı ressamı Gültekin Yıldız’ın cesaretlendirme ve yönlendirmeleri resim hayatında en önemli aşamalardan biridir. Ankara’da bir süre Svetlana İnaç’tan desen ve yağlıboya dersleri almıştır.
 
Çalışmalarında daha çok doğa, eski kültür ve günlük yaşama yer verir. Birçok sanatçıda olduğu gibi İstanbul sevgisi ve özlemi önemli bir esin kaynağıdır onun için. Altı kişisel suluboya sergisi açan sanatçı iki de karma sergiye katılmıştır.
 
Resimle ilgili akademik eğitim almamış olan sanatçı, çalışmalarını yaşamını sürdürdüğü Ankara’da devam ettirmektedir.
 
Hayati Aslantaş Resim Sergisi, Ziraat Bankası’nın Müeyyet Sokak No: 1 Tünel / İstanbul adresinde bulunan Tünel Sanat Galerisi’nde 12 – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında pazar-pazartesi ve resmi tatil günleri hariç 10.00 - 19.00 saatleri arasında görülebilir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.