Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Yüksel Aksu'nun yönettiği, Cem Yılmaz'ın baş rolünde oynadığı "İftarlık Gazoz" filminin Bursa galası gerçekleştirildi.

Bir alışveriş merkezinin sinema salonunda düzenlenen galaya, yönetmen Yüksel Aksu ve filmin başrol oyuncularından Cem Yılmaz'ın yanı sıra filmin minik yıldızı Berat Efe Parlar, Okan Avcı, Ümmü Putgül, Yılmaz Bayraktar ile yapımcılardan Elif Dağdeviren de katıldı.

Aksu, film gösterimi öncesi yaptığı konuşmada, "Dondurmam Gaymak" ve "Entelköy Efe Köye Karşı" filmlerinde Bursalılardan iltifat ve güzel geri dönüşler aldığını söyledi.

Bu filmin de beğenilmesini temenni ettiğini vurgulayan Aksu, "Çok masraf ettik. Muğlalılarla köylülerle daha önceki filmler kolay çekildi, yevmiyeler belliydi. Şimdi Cem Yılmaz'ı şunları bunları derken masraf arttı. Beni el aleme muhtaç etmeyin. Beğenirseniz Facebooktan, Twitterdan duyurun. Beğenmezseniz susun, çaktırmayın. Beni yalnız bırakmayın" dedi.

Cem Yılmaz ise 7'den 70'e herkesi ilgilendiren bir konuyu işlediklerini belirterek, güzel hatıralar yaşadıklarını aktardı. 

Bu filmin kendi türünün dışında bir film olmadığını ifade eden Yılmaz, "Bu filmi üretirken çok şeyler paylaştığımız, birbirlerimizin filmlerini izleyip güzel hatıralar paylaştığımız bir yönetmenle çalıştım. Yörede arkadaşlar çalışmaya başladıktan 2 hafta sonra onlara dahil oldum. Davulla, zurnayla karşıladılar. Beğendiğimiz bir film oldu" dedi.

Yılmaz, 5 gündür çeşitli illerde düzenlenen galalara katıldıklarına işaret ederek, "Güzel reaksiyonlar aldık. İnşallah seversiniz. Sizin de emeğinize sağlık. Evinden kalkıp salona gelmek de bir zahmet. Mesleğimiz çok tuhaf bir meslek. İletişim mesleği. Siz izleyeceksiniz, sizde güzel hisler uyandıracak. Bu hisler de bize sizinle beraber bize ulaşacak. Biz de bir sonraki filmde daha güzel işler yapacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından film ekibi seyircilerle öz çekim yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.