Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Konser'de Sevgi Seli

Toplumsal sorunlara her zaman duyarlı olan Gülben Ergen, organ bağışına dikkat çekmek amacıyla dün gece Zorlu Performans sahnesinde müthiş bir konsere imza atarak organ nakli bekleyen binlerce hayatın sesi oldu. Konsere gelen müzikseverler organ bağışında bulunarak kampanyaya destek oldular.

Gülben Ergen’in günlerdir hazırlandığı ve Şarkılar hayat bekleyenlere umut olacak organ bağışlayın hayat kurtarın !” çağrısıyla başlattığı organ bağışı kampanyasının konseri geçtiğimiz akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti. Konserinde salonu dolduran hayranlarının duyarlılığına teşekkür eden Gülben Ergen, Sagaza Madrid imzalı kıyafeti ile göz kamaştırırken performansı ve sürprizleriyle ve izleyicileri mest etti.

Dünden bugüne hit olmuş şarkılarını Zorlu PSM’yi dolduran hayranlarıyla bir ağızdan seslendiren Gülben Ergen’in konserinin en duygusal anları ise Almanya'da tedavi gören Kartal bebeğin müzisyen annesiyle sahneyi paylaştığı anlardı. Seyircilere organ bağışı kampanyasının başlama sebebi Kartal bebeğin tedavisinin iyi gittiğini müjdeleyen Gülben Ergen, anne Ahu Yıldırım’ı sahneye piyano çalmaya davet etti. Ahu Yıldırım‘ın piyano performansı eşliğinde ‘Teşekkür Ederim’ şarkısını seslendiren Gülben Ergen sahnede duygusal anlar yaşadı.

*Konserin sürprizlerinden biri de Gülben Ergen’in seyirciler arasında yer alan Deniz Seki’ye mikrofon uzattığı anlardı.

Gülben Ergen ‘le birlikte “Seveceğim Gezeceğim” şarkısını söyleyen Deniz Seki izleyicilerden büyük alkış aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.