Öne Çıkanlar filistin Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök Metina milli savunma bakanlığı ırak Çetin Düz Kimdir Koronavirüs Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev berlin terörist ito

Kraak & Smaak Lenovo’nun Katkılarıyla Sahnede Olacak

Babylon Bomonti 23 Eylül’de kapılarını tüm müzikseverlere açarken, sezonun ilk canlı performansında Kraak & Smaak Lenovo’nun katkılarıyla sahnede olacak.

Yenilikçi teknoloji şirketi Lenovo yeni sezonda, müziğin en iyi yerli ve yabancı temsilcilerini bir araya getiren, son dönemin gözde mekanı Babylon Bomonti’nin teknoloji destekçisi oldu. Hollandalı elektro-funk topluluğu Kraak & Smaak, 23 Eylül Cuma akşamı Babylon'da, Lenovo’dan aldığı güçle sezonun ilk canlı performansına imza atacak.

Kısa sürede ismini duyuran ve Sziget SXSW, Coachella, WMC ve CMJ gibi dünyanın en prestijli müzik festivallerinde yer alan grup, dans pistlerinin en sevilen şarkılarından “Squeeze Me” ile müzik eleştirmenlerinden övgüler topladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.