Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 recep tayyip erdoğan türk telekom CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Kuşadası’nda 9.Tarım Ve İnsan Fotoğraf Yarışması Sergisi Başladı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen 9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın seçkileri, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlandı. Vatandaşlar, sergiyi 8 Nisan’a kadar ziyaret edebilecek.

Kuşadası Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 6 farklı kategoride düzenlenen, 500 fotoğrafçının katıldığı yarışmanın seçki fotoğraflarından oluşan 9. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması Sergisi vatandaşlar tarafından büyük beğeni aldı. Sergi açılışına Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Liman Başkanı Yaşar Karabacak, Gıda Tarım Ve Hayvancılık Aydın İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş, Kuşadası Şube Müdürü Mehmet Arif Yılan, Koordinasyon ve Tarımsal Şube Müdürü Adem Kaplan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergi açılışında konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Aydın Koordinasyon ve Tarımsal Şube Müdürü Kaplan, yarışmanın seçkilerini Kuşadası’nda sergilemekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, sergide yer alan fotoğrafların 2 binin üzerinde fotoğraf içinden seçildiğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.