Öne Çıkanlar Covid19 Koronavirüs İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener suriye palandöken Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer atatürk İdlib şehit Visca türkiye

Kuşadası’nda Engeller Sahnede Aşıldı

Kuşadası Belediyesi tarafından Erdoğan Öven Engelliler Köyü’nde düzenlenen yaratıcı drama eğitimine katılan engelli öğrenciler tarafından hazırlanan “Bana Bir Masal Anlatsana” adlı oyun Erkan Yücel Sahnesi’nde sergilendi.

Kuşadası Belediyesi Drama Eğitmeni Mehmet Turan tarafından Erdoğan Öven Engelliler Köyü’nde verilen eğitimlere katılan engelli öğrenciler tarafından sergilenen oyun Erkan Yücel Sahnesi’ni dolduran seyirciler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılandı. Emek ve sevgi temalı “Bana Bir Masal Anlatsana” adlı oyunda engelli öğrencilerin sergilemiş oldukları performans ayakta alkışlandı.

Yönetmenliğini Mehmet Turan’ın yaptığı Bana Bir Masal Anlatsana adlı oyunu çok sayıda vatandaşla birlikte Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel de izledi. Oyunun ardından konuşan Kaymakam Yücel, engellilerin sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler içerisinde bulunmasının önemine dikkat çekerek bu tip eğitim ve etkinliklere destek verilmesinin çok önemli olduğunu ifade etti. 

Anahtar Kelimeler:
Erkan Yücel Sahnesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.