Öne Çıkanlar Covid19 gündem Kuşadası Belediyesi binali yıldırım MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer vodafone Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı

Melek Mosso, “Kedi”siyle Yalova Müzik Festivali’nde Sahne Alacak

Yalova Müzik Festivali bir Çok iddialı isme ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

02-05 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Yalova Müzik Festivali 2018, Türk rock ve alternatif müziğin en iyilerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Festivalin sanatçı kadrosunda ilk single’ı ile büyük beğeni toplayan alternatif müziğin önemli isimlerinden Melek Mosso da yer alıyor.

Single’ı olmadığı dönemde bile Türkiye’nin çeşitli illerinde kapalı gişe izlenen sahne performanslarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Mosso, Çukur dizisinde seslendirdiği “Hiç Işık Yok” şarkısıyla Youtube, Spotify ve birçok dijital müzik platformunda liste başarısına ulaşmıştı. Mosso’nun yeni şarkısı “Kedi” de yayınlandığı ilk hafta, en çok izlenen dizilerden “Ufak Tefek Cinayetler”de yayınlanmıştı.

İlk single şarkısı “Kedi” ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan, kendine özgü sesi ve yorumuyla beğeni toplayan Melek Mosso, Yalova Müzik Festivali’nde 4 Ağustos’ta sahne alacak.

3 gün boyunca İstanbul’a sadece 1 saat uzaklıkta, Yalova’nın en güzel sahilinde; “Yalova TatilPark” gerçekleşecek “Yalova Müzik Festivali” nde 30’a yakın performans ve sürpriz etkinlikler gerçekleşecek. 4.000 kişilik kamp alanı, 40.000 kişilik kapasitesi ile bu yıla damgasını vurmaya hazırlanan Türkiye'nin en iddaalı festivalinin biletleri avantajlı ön satışa çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.