MFÖ Marmaris'te

Türk Pop ve Rock müziğinin efsane gruplarından MFÖ, yaz turnesi kapsamında dün gece Marmaris Amfitiyatroda sahne aldı. MFÖ şarkılarına amfi tiyatroyu dolduran 3 bin kişi hep bir ağızdan eşlik etti.

1960’lı yılların sonunda müzik hayatına başlayan Türk Müziğinin efsane gruplarından Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’un oluşturduğu MFÖ grubu 30 yıl aradan sonra Marmaris Amfitiyatroda sahne aldı. Konser boyunca 12 şarkı seslendiren MFÖ’ye amfitiyatroyu dolduran 3 bin kişi hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sonunda Alanson Marmaris’in denizinin ve doğasının harika olduğunu ifade ederek, “Marmaris’e en son 31 yıl önce gelmiştim. Denizi ve doğası çok güzel. Hindistan, İstanbul ve Bodrum için şarkı yazdık ve Marmaris için bir şey yapamamıştık. Böyle doğa harikası bir yer için Ekim ayında tatile geldiğimizde Fuat ve Özkan ile beraber bir şarkı yazmayı planlıyoruz. Marmaris yöneticilerinin ve halkının gösterdiği ilgi bizleri çok mutlu etti. Herkese teşekkür ederim” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.