Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz Gürer bugünün gündem özeti dünya sağlık örgütü Afrin ataşehir belediyesi

MOİ Sahne’de 1-11 Şubat Etkinlik Programı

İstanbul’un en renkli sahnesi MOI Sahne, birbirinden seçkin oyunlara, gösterilere ve konserlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

MOI Sahne’de 1-11 Şubat etkinlik takvimi şöyle:

3 Şubat Cumartesi

Saat 13.00’da çocuk oyunu “Canım Kardeşim 2” MOI Sahne’de çocuklarla buluşacak. Oyun, eğlenmek ve güzel zaman geçirmek için sadece bilgisayar oynanmaması gerektiğini anlatıyor. Oyuna Barış Manço gibi sürpriz tiplemeler katılıyor.

4 Şubat Pazar

Danslı ve müzikli çocuk oyunu “Odada Dört Mevsim” saat 13.00’da MOI Sahne’de çocuklarla buluşacak.

7 Şubat Çarşamba

Çok yönlü müziği ile geleneksel seslerden ilham alan Manuş Baba, saat 20.30’da MOI Sahne’de sevenleriyle buluşacak.

9 Şubat Cuma

Türk Halk Müziği’nin başarılı ismi Nurettin Rençber, saat 20.30’da MOI Sahne’de olacak.

10 Şubat Cumartesi

Saat 21.00’da MOI Sahne Konserleri kapsamında Pera Event’in düzenlediği konserle, fantezi müziğin başarılı ismi Cengiz Kurtoğlu sevenleriyle buluşacak.

11 Şubat Pazar

Dünyaca ünlü Türk Dans topluluğu Anadolu Ateşi’nin çocuk dansçılardan oluşan ekibi, Anadolu Ateşi-Kıvılcım saat 16.30’da MOI Sahne’de olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.