Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

“Ölümlü Dünya” İçin Bir Araya Geldiler

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı komedi ve aksiyon filmi Ölümlü Dünya’nın özel gösterimi ünlü isimleri bir araya getirdi.

23 Ocak Salı günü gerçekleşen özel gösterimde, Hazal kaya, Ozan Güven, Murat Cemcir, Özgür Çevik,  Ömer Faruk Sorak, Aylin Kontente, Uraz-Melis Kaygılaroğlu, Damla Çölbay, Erdem Yener, Emre Karayel, Bülent Emrah Parlak, Ali Sunal, Öykü Karayel, Can Bonomo, Serkan Keskin, Serdar Akar ve Mehmet Erdem gibi pek çok ünlü isim bir araya geldi.

26 Ocak’ta vizyona girecek Ölümü Dünya’nın çekimleri İstanbul’un farklı noktalarında çekildi. Çekimleri bir buçuk ay süren filmin yönetmen koltuğuna Ali Atay otururken, senaryosunu da Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel kaleme aldı.

Özel gösterim sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isimler “Ölümlü Dünya” ile ilgili olarak:

Ömer Faruk Sorak ‘ 2. GORA’ oldu

Çok beğendim. Bu yıl Türk sineması gerçekten güzel ve o kadar iyi bir yere gidiyor ki gerçekten Ölümlü Dünya konulan son nokta oldu. Mizah anlayışına, sinematografisine, oyunculuklarına, her şeyine hayran oldum. Yeni bir film daha kazandık. 2. GORA oldu diyebilirim.

Ozan Güven

Rejisiyle, oyunculuk anlayışıyla, senaryosuyla mis gibi bir film olmuş. İnsanların hayallerini gerçekleştirmesi çok güzel, şahane bir film.

Hazal Kaya

İlk defa izledim. O kadar şahane bir film olmuş ki gurur duyuyorum Ali'yle.

Can Bonomo

Uzun süredir en çok beklediğim Türk filmiydi. Oyuncuların hepsi harika oyuncular, Ali Atay harika bir yönetmen. İkinci filmi olmasına rağmen muhteşem kotarmış filmi. Beklediğimden çok daha muazzam bir film gördüm. Herkese tavsiye ediyorum.

Bülent Parlak

İyi film izlemek gerçekten çok keyifli ama iyi komedi izlemek çok başka bir şey. Yazarı, yönetmeni, oyuncularını tebrik ediyorum. Her şey çok güzeldi, çok güldüm.

Emre Karayel

Çok güzel olmuş gerçekten emeği geçen tüm arkadaşlarımı eline sağlık. Senaryo muhteşem, çekimler muhteşem, oyunculuklar şahane ve Türk sinemasında yerini almış bir projedir, bayıldım.

Damla Sönmez

Çok eğlendik çok keyifli bir film olmuş. Zaten oyuncuları teker teker izlemek çok zevkli. Umarım gişesi çok başarılı bir film olur.

Murat Cemcir

Çok güzel bir film olmuş. Çok güzel bir senaryo, çok komik. Ali kendisi oynamamış ama müthiş bir yönetmenlik yapmış. Şu ana kadar izlemiş olduğum en iyi aksiyon komedi filmi. Herkes çok iyi oynamış.

Ali Sunal

Gerçekten değişik bir deneme olmuş. Bu tarz filmlere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Çok eğlendim. Herkesin ellerine sağlık, şahaneydi. Çok beğendim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.